Roletni.com.mk - Ролетни, венецијанер, вариолајт, комарници

Што имате поставено на вашите прозорци?

Што имате поставено на вашите прозорци?
Ролетни
218  54.2%
Венецијанер
124  30.8%
Комарници
38  9.5%
Вариолајт
22  5.5%

Број на гласачи  :  402
Прв глас  :  Четврток, 01 Октомври 2009 15:18
Последен глас  :  Четврток, 21 Март 2019 17:17
kath-gatzaki-odhgou.jpg